• E-MAIL

    ured@zelena-istra.hr

  • Telefon

    +385 52 506 065

  • Adresa

    Gajeva 3, 52100 Pula

blog-img-10

Nina Brnić

21. 05. 2024.

Pravo na popravak - ispunite anketu

Koliko često popravljate neispravne uređaje i predmete? Je li bolje popraviti ili kupiti novi proizvod? Koliko ste novaca spremni potrošiti na popravak? Znate li što je to "pravo na popravak"?

Zanimaju nas vaši stavovi i odgovori! Ispunite anketu i javite nam svoje mišljenje o popravcima i prijedloge za dostupnije i jeftinije popravljanje. Šerajte i proširite anketu među svojim prijateljima i poznanicima i pomozite nam da dođemo do što više odgovora!

Popravljanjem proizvoda smanjujemo nastanak otpada, čuvamo vrijedne prirodne resurse i snižavamo emisije štetnih stakleničkih plinova.

 

Anketa se provodi u okviru projekta "Communities Go Circular". Projekt financira Europska unija u sklopu programa „Građani, jednakost, prava i vrijednosti (Citizens, Equality, Rights and Values programme, (CERV)”. Izražena stajališta i mišljenja, međutim, odražavaju samo stajališta i mišljenja autora i ne predstavljaju nužno ona Europske unije ili Europske izvršne agencije za obrazovanje i kulturu (EACEA). Za njih se ne mogu smatrati odgovornima niti Europska unija niti EACEA.