• E-MAIL

    ured@zelena-istra.hr

  • Telefon

    +385 52 506 065

  • Adresa

    Gajeva 3, 52100 Pula

blog-img-10

Nina Brnić

03. 06. 2024.

Disco soup s Kampanjolom!


Disco soup s Kampanjolom - kuhamo slasna jela od ostataka eko povrća, domaćeg sira i pivskog ječma u Svetvinčentu u bireriji Kampanjola uz disko note majstora Marka Grpca iz Radione Re-Geppetto!

I vama se događa da često kupujete previše i da bacate hranu jer joj je istekao rok? Hladnjak vam je često pretrpan i ne znate što sve imate u njemu? Želite smanjiti otpad od hrane, ali i naučiti kako kreativno iskoristiti ostatke hrane?

Pridružite se ovoj eko-gastri radionici 14. lipnja u 19 sati, u sklopu edukativnih aktivnosti Pula Herculanee i Zelene Istre. Radionicu vode naši poznati eko poljoprivrednici i proizvođači eko-bire Kampanjola Dorian Siljan i Darko Pekica.

Za sudjelovanje na radionici potrebno je prijaviti se na mail: ured@zelena-istra.hr, a  javni događaj je otvoren za sve.

Jeste li znali da prema podacima istraživanja koje je 2021. provelo Ministarstvo gospodarstva u Hrvatskoj godišnje nastane oko 290 tisuća tona otpada od hrane? Oko 76% tog otpada odnosi se na kućanstva, što je 54 kilograma po stanovniku! Velik dio toga možemo izbjeći promjenom navika. Dođite na radionicu i naučite kako!

Zahvaljujemo se bireriji Kampanjola i TZ Svetvinčenat na suradnji i podršci!