• E-MAIL

    ured@zelena-istra.hr

  • Telefon

    +385 52 506 065

  • Adresa

    Gajeva 3, 52100 Pula

blog-img-10

Nina Brnić

26. 05. 2023.

Prijavi svoje dijete na inkluzivnu vrtlarsku radionicu u Društvenom vrtu na Gregovici!

Otvorene su prijave na društveno uključivu vrtlarsku radionicu za djecu koja će se održati u Društvenom vrtu na Gregovici! Radionica koju vodi Zelena Istra će se održati u petak, 2. lipnja od 18 do 19 sati. Osiguran je pristup za osobe s invaliditetom, a po potrebi i tumač znakovnog jezika.

Želiš da tvoje dijete nauči odakle dolazi i kako se uzgaja hrana koju svakodnevno jede? Želiš da se tvoje dijete okuša u izradi permakulturne gredice bez kopanja te sudjeluje u izradi loptica sjemena?

Ako je tvoj odgovor potvrdan, požuri i prijavi se na besplatne vrtlarske radionice za djecu koje Zelena Istra organizira u Društvenom vrtu na Gregovici! Radionica će se održati u petak, 2. lipnja od 18 do 19 sati, a prijaviti se možeš putem ove poveznice. Radionicu vode Dunja Mickov i Nina Brnić iz Zelene Istre, uz podršku edukacijske rehabilitatorice Roberte Stevanović.

Tijekom radionice izradit ćemo gredicu bez kopanja u koju ćemo posaditi razne vrste povrća – rajčice, paprike, tikvice, patlidžane... Osim povrća, u gredice ćemo posaditi i aromatično bilje, poput mažurana i bosiljka te posijati sjeme cvijeća, kadifice i dragoljuba. Izrađivat ćemo loptice sjemena.

Možeš prijaviti dijete starije od četiri godina. Za vrijeme radionice, molimo te da budeš u blizini da bi, u slučaju potrebe, mogao/la doći na poziv organizatora. Ukoliko je djetetu za sudjelovanje na radionici potrebna individualna podrška, molimo te da na radionici sudjeluješ uz svoje dijete jer je organizatori nisu u mogućnosti pružiti. Broj mjesta na radionici je ograničen, a prednost imaju djeca s teškoćama u razvoju. U Društvenom vrtu i do vrta osiguran je pristup za osobe s invaliditetom smanjene pokretljivosti, a po potrebi se može angažirati i tumač znakovnog jezika.

Radionice se provode u sklopu projekta “Za(VRT)imo za inkluziju zajedno!”.

Napomene:

    • Obucite djecu u odgovarajuću odjeću i obuću, prikladnu za boravak u vrtu!
    • Ako svoje dijete prijaviš na radionicu, pa odustanete od sudjelovanja, molimo da nam to pravovremeno javiš!     

Fotografija: David Tadevosian/Shutterstock.com

 

Projekt „Za(VRT)imo za inkluziju zajedno!“ je podržan kroz Fond za aktivno građanstvo, sredstvima Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru EGP grantova.

Izrada ovog materijala omogućena je financijskom podrškom Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru EGP grantova. Sadržaj ovog materijala isključiva je odgovornost Udruge Zelena Istra i ne odražava nužno stavove država donatorica i Upravitelja Fonda.

 

 

<meta charset="utf-8">

Prilozi